Om oss

Vilka är vi?

 

På den här sidan kan du läsa om oss som representerar Moderaterna i Kommunfullmäktige i Eksjö Kommun.

 

Nu är vi många fler moderater som sitter med i olika nämnder, bolagsstyrelser m.m men vi har begränsat antalet som finns med på bild till ovan nämnda.

 

Moderaterna i Eksjö är engagerade politiker som vill ta ansvar för hela Eksjö kommun. Du är viktig för oss!

Foto: Hasse Bengtsson, Focal foto

1. Markus Kyllenbeck

Kommunalråd och 1:e vice KSO


 

Mobiltfn:

e-post: Markus.kyllenbeck@eksjo.se

2. Tomas Erazim  

Jag värnar mycket om människorna i samhället, det som brukar kallas de mjuka frågorna.Arbetar numera som rektor inom eksjö kommun Jag har varit både skol- och socialpolitiker  Individens rätt att bestämma över sig själv betyder mycket. Bara den enskilde och dennes närmaste vet vad som är bäst oavsett om det gäller barnomsorg, skola eller äldreomsorg.

Tfn bostad: 0381-121 08

Mobiltfn: 072-235 35 70

e-post: ezt@eksjo.se

3. Anders Gustafsson

Ordförande i SBN

Landsbygdsföretagare med inriktning på skog och fiske. Jag är engagerad och villig att fortsätta driva politikerfrågor som rör kommunen och länets kommunikationer och infrastrukturfrågor likväl som kultur och samhällsbyggnadsutveckling.


Tfn bostad: 0381-45044

Mobiltfn: 070-658 36 24

e-post: gfa@eksjo.se

  • 4. Marie-Louise Gunnarsson
Ordförande i SOSN

Sjuksköterska arbetade som sektionschef på kirurgen i Eksjö. Har två barn och fyra barnbarn. Min fritid ägnar jag åt att läsa. 


Det viktigaste inom politiken för mig är att driva sjukvårdsfrågor. Vi behöver ett flexiblare system där patienten sätts i centrum, mindre byråkrati, mer självbestämmande för enskilda kliniker och en bättre personalpolitik.


 

Mobil: 076-311 06 21

5. Annelie Sjöberg

Vice Ordf i TUN

6. Mats Danielsson

Kommunfullmäktiges Ordförande

Mats Danielsson  professionell talare samt författare. Ibland kliver han ur den rollen och återtar sitt gamla yrke och arbetar som distriktssköterska i Eksjö Kommuns hemsjukvård.
Kanske mest känd under sitt alter ego Etikettdoktorn. Intressen är framför allt båtliv och skidåkning. Sociala frågor och sjukvårdsfrågor är hans hjärtefrågor och med några år i socialutskottet har han sett verksamheten både som yrkesverksam och politiker. Men intresset för bolagsstyrelser är också stort
 

7. Jes Suhr 

8. Ulf Björlingson

Gruppledare


Har bott i eksjö sedan 1999 och är numera pensionär. Är Civilingenjör från LTH och har arbetat i Svensk verkstadsindustri, amerkikanskt programföretag samt haft egen verksamhet.
Sedan några år ägnar jag en del av min tid åt politiken och är främst intresserad av utvecklingsfrågor.

Tfn bostad: 0381-120 74
Mobiltfn: 070-772 84 74
e-post: ulf.bjorlingson@gmail.com

 

9. Jes Suhr

10 Kristina Carlo

11 Lars Ugarph